Location
Barnet, London

We were asked to redesign all the floor plans to meet the increases demands of apartment buyers in Bishops Avenue with large apartments and duplexes round a new courtyard garden. A separate leisure pavilion , partially underground, opened to a courtyard designed by Randle Siddeley. Working with Fox Linton as interior designers, who also dressed the show apartments, we were responsible for leading the implementation of the interiors through the contract. With extensive experience in all type of residential interiors we dealt with all acoustics, robust bathroom walls and finishes, allowances for housing and hanging art collection and creating large entertainment spaces and kitchens. We also completed the swimming pool and gym areas that sat within the extensive landscape.

Bishop's Avenue
Bishop's Avenue
Bishop's Avenue
Bishop's Avenue
Bishop's Avenue
Bishop's Avenue
Bishop's Avenue
Bishop's Avenue
Bishop's Avenue